High-Tech električni i hidraulički pokretni sistem 6 Dof 5D 6D 7D 8D 9D Cinema Simulator sa 12 efekata

Visoko tehnološki električni i hidraulični sistem pokreta 6 Dof 5D 6D 7D 8D 9D bioskopski simulator sa 12 efekata. Kao što znamo, normalni 9d kino zasnovan je na tehnologiji 3D bioskopa, to je nova tehnologija digitalnog filma, kompromitujući različiti komplikovani specijalni efekti kao što su munja, sneg, vibracija, spray ...

Pošaljite upitChat Sada

Detalji o proizvodu

Visoko tehnološki električni i hidraulični sistem pokreta 6 Dof 5D 6D 7D 8D 9D bioskopski simulator sa 12 efekata.

图 1.jpg


Kao što znamo, normalni 9d kino zasnovan je na tehnologiji 3D bioskopa, to je nova tehnologija digitalnog filma, koja ugrožava različite komplikovanije specijalne efekte kao što su munja, sneg, vibracije, spray i tako dalje. Gledaoci mogu sada doživjeti nove jedinstvene funkcije, dodir i osećaj kao što su dim, voda, sneg, mehur, miris, munja, dodirnuti noge, sistem snimanja fotografija i drugi efekti.

Za Easyfun 9d dinamički bioskopski simulator, ažurirali smo tehnologiju od pneumatskog, hidrauličnog sistema do električnog servo motora.

Električni servo motorni sistem je najbolji sistem za bioskopsku vožnju. Svi simulatori aviona za pilot trening koriste klipove kontrolisane servo motorima. Razlog za to je da dobijete najbrže i najtačnije kretanje prema filmu. Servo motori se koriste za robotske ruke i brzo i veoma precizno rade. Zato koristimo servo motore na našim platformama.

图 2.jpg


Easyfun Electric sistem 9D bioskopski simulator, 9d simulador de cinema, možemo ponuditi standardno sedište i luksuzno staklo.

IMG_0919.jpgIMG_1767.jpg

IMG_2580.jpgIMG_8762.jpg

Naš hidraulički sistem 9D simulator je takođe veoma popularan i kvalitetan.

Za hidraulički sistem, ona se ažurira iz pneumatskog sistema, koristi šest hidrauličnih cilindara, ima jako kretanje i preciznije nego pneumatske. Ako vam se dopada uzbudljivo iskustvo, onda je hidraulični sistem najbolji izbor. A održavanje hidrauličnog sistema je jednostavno nego pneumatski sistem, potrebno je samo promeniti hidraulično ulje.


图 4.jpg

Hidraulična stolica za kretanje 9D kina:

IMG_2574.jpgIMG_3110.jpg

IMG_3278.jpgIMG_6928.jpg

9D efekti kina:


图 6.jpg


Easyfun specijalno dizajnirana bioskopska kabineta za 9D bioskopski simulator:

Možemo ponuditi drugačiji dizajn kao zahtjev kupca.

1_ 副本 .jpgkabina 1.jpg

kabina 2.jpgkabina 4.jpg

cabin3.jpgouter cabinb.jpg


Prednost Easyfun 9D kina:

1. 10 godina iskustva u proizvodnji, najprofesionalnija fabrika 5D 7D 9D bioskopa, 9D VR fabrike;
2. Koristimo samo materijale visokog kvaliteta.

Naši klijenti su iz više od 100 zemalja.
4. Program 9D kina razvili su nas sami; Stručni tim koji vam pruža profesionalnu tehničku podršku.
6. 24-časovni profesionalni tim za prodaju i nakon prodaje timski rad za vas.
7. Svi proizvodi su prošli sertifikat CE / ROHS / SASO / ISO9001.

Jednostavan Easyfun:

Guangzhou Easyfun Animation Technology Co, Ltd je profesionalni proizvođač 5d / 7d kina, 9d VR (9D virtuelna stvarnost) oprema za kino, VR bitka, HTC VR prostor, VR Gatling, simulator VR trkačkog automobila, VR konj, VR vibracije, VR Walker,, dečko VR i drugu VR tematsku opremu. Imamo snažan razvojni tim za proizvodnju bioskopa i filmova i drugih proizvoda za animaciju. Naša fabrika se nalazi u Guangdžou - najvećoj proizvodnoj bazi mašina za igre u Kini.

Lider na tržištu u multisenzornim interaktivnim atrakcijama izvan kuće, EASYFUN je kreirao najnovije tehnološki napredne simulatore zasnovane na medijima, kako za zabavu tako i za tržišta edukacije. Uz instalacije u preko 100 zemalja na svim kontinentima, EASYFUN nastavlja da gura granice i omogućava gostima širom svijeta da "žive u trenutku". Od 2006. EASYFUN upravlja sopstvenim studijem za izradu najsavremenijih prilagođenih sadržaja za svoje zanimljivosti. EASYFUN je privatna kompanija sa sedištem u Kini sa kancelarijama u Guangdžou i Hong Kongu.

Sada je Easyfun već osnovao kompaniju u Indoneziji, a u međuvremenu imamo razmjenu i saradnju sa američkim timom, timom iz Australije i timom iz Koreje. Naš cilj je da budemo sjajna internacionalna kompanija u industriji zabave.


P acking i isporuka:

U roku od 7-10 dana možemo završiti proizvodnju i odmah započeti isporuku.


Easyfun uspešni 9D kino kućišta širom svijeta :

图 8.jpg


Upit