Atraktivni interaktivni 7D kino sa pištoljem 7D Teatarska dinamička oprema

Atraktivni interaktivni 7D bioskop sa oružjem 7D teatarska dinamička oprema Kao što znamo, 5D bioskop zasniva se na tehnologiji 3D bioskopa, to je nova digitalna filmska tehnologija koja kompromituju različite komplikovanije specijalne efekte poput munje, snega, vibracija, prskanja i tako dalje. Gledaoci mogu doživjeti ...

Pošaljite upitChat Sada

Detalji o proizvodu

Atraktivno interaktivno 7D kino sa pištoljem 7D teatar dinamička oprema


1- 把 空调 p 掉 .jpg

Kao što znamo, 5D bioskop zasniva se na tehnologiji 3D bioskopa, to je nova tehnologija digitalnog filma, koja ugrožava različite komplikovanije specijalne efekte kao što su munja, sneg, vibracije, spray i tako dalje. Gledaoci mogu sada doživjeti nove jedinstvene funkcije, dodir i osećaj kao što su dim, voda, sneg, mehur, miris, munja, dodirnuti noge, sistem snimanja fotografija i drugi efekti.

图 2_ 副本


Međutim, 7D bioskop zasniva se na 5D bioskopu i dodali smo interaktivne puške na platformu 5D i napravili posebne 7D igre za snimanje. Najvažnija stvar je da publika može igrati igru kada gledaju film, da interaguju s filmskom pričom.

Sa 7D kino aparatom možete raditi 2 preduzeća:

1 - pokrenite biznis 5D kina

2 - pokrenite biznis 7D interaktivne kinematografije

To je veliko poboljšanje od tradicionalnog 5D kina. Kada ljudi završe sa gledanjem 5D filma, žele ih

da doživite 7D pucačke igre.

Jednom rečju: 7D = 5D + interaktivni film za igru + više profita

图 3- 抠出 来做 海报 (2) .jpg


Specijalni efekti na 7D kinu simulator:

Naši ukupno 12 efekata: Nega nogu; Uho vetra; Back Push; Push Button; Efekti kiše i vode; Snežni efekti; Bubble Effects; Vjetar efekti; Efekti munje, efekti dim / magla, požarna lampa, efekat arome i interaktivni sistem snimanja.

图 4.jpg

7D filmski sistem:

图 5_ 副本


FAQ:

1. P: Da li je potrebna instalacija?

O: Da. Ali platforma sa sedištima koja je već bila fiksirana prije isporuke, jednostavno morate instalirati mašine za specijalne efekte (poput vatre, snijega, vjetra, dima, rasvjete ...), sistema zvuka, ekrana i projektora. Nije teško, poslat ćemo vam instrukciju. Ako vam treba, možemo poslati jednog tehničara u vašu zemlju da izvrši instalaciju.

2. P: Da li radi sa 110 V naponom?

O: Da, ako je vaš napon 110 V, ponudićemo vam 110V do 220V transformator. Severna Amerika je naše veliko tržište, molim vas ne brinite o naponu.

3. P: Da li koristi pneumatski, hidraulični ili električni sistem?

O: U industriji 5D 7D 9D i XD, postoje 3 sistema: pneumatski, hidraulični i električni. Pneumatski sistem je najstariji sistem i potrebno mu je vrlo komplikovano održavanje, skoro smo ga zaustavili. Sada radi hidraulički sistem i električni sistem sa 4, 6, 8 i 9 sedišta za interaktivni 7D kino.

4. P: Možete li napraviti 12 mesta?

O: Za 7D snimanje bioskopskog simulatora, predlažemo maksimalno 9 sedišta (9 oružja). Jer ako je previše pištolja, igrači će biti zbunjeni. Možemo napraviti 12 sedišta, ali maksimalno dodati 9 oružja.

5. P: Koja je vaša usluga nakon prodaje i garancija?

O: Nudimo vam 1 godina garancije i doživotnu tehničku podršku.

Za problem sa softverom, mi ćemo vam pomoći na daljinskom upravljaču da rešite problem ili ponovo instalirate sistem;

Za problem sa hardverom, ako bilo koji deo koji je prekinut u toku jednogodišnjeg garancijskog perioda (nečloveška oštećenja, bez uključivanja ekrana i projektorske lampice), promijenićemo novi rezervni dio.


Ako bilo koji dio prekinuto nakon garantnog perioda, ako ga možete pronaći u vašem lokalnom gradu, predlažemo vam da ga nabavite, ako želite da kupite od nas, samo ćemo vam naplatiti stvarni materijalni trošak.

Nadogradnja besplatnog softvera za životni vijek.


Upit