4/6/8/9 Sedišta Interaktivni 7D Cinema Simulator 7D Pozorište sa strelnim pištoljem

4/6/8/9 sedišta Interaktivni 7D bioskopski simulator 7D pozorište sa strelnim oružjem 7D kino sa oružjem: 7D bioskopski simulator je nova digitalna tehnologija zasnovana na tehnologiji 3D bioskopa. To je novo podignuti međunarodni filmski stil koji je razvijen iz baze tradicionalnih ...

Pošaljite upitChat Sada

Detalji o proizvodu

4/6/8/9 sedišta Interaktivni 7D bioskopski simulator 7D teatar sa strelnim pištoljem


图 1.jpg


7D bioskop sa oružjem:

7D bioskopski simulator je nova digitalna tehnologija bazirana na tehnologiji 3D bioskopa. To je novo podignuti međunarodni filmski stil koji je razvijen iz baze tradicionalnog stereo kina. U poređenju sa bioskopima drugih vrsta, on se ponaša sa karakteristikama i prednostima istaknute teme, visoke tehnologije, živog efekta i privlačnosti gledaoca. Može dovesti gledaoce snažan podstrek na vizuelnu, slušaju, dodirnuti ili čak mirisati osećaj, i donijeti sveobuhvatni osećaj svim senzornim organima.

Sedišta pokreta 7D podležu poravnanju, vibracijama, dodirnim nogama, mlaznici, spreju, uhu, uši i druge funkcije zvučnih efekata; pozorište smešteno u snegu, mehuriće, padavine, gromobranske i druge specijalne efekte. Navedena oprema je u skladu sa sadržajem filma i pravi odgovarajući simulirani odgovor, povećavajući publiku u impresivan osećaj uzbuđenja.

2- 抠 出来 .jpg


Pokret pokretnog pokreta i specijalna funkcija na sedištu
1. Sprej za vodu na lice: Spray nekoliko vode u lice, simulira kijavica, probija cev i tako dalje.
2. Spray vazduh u lice: Komprimovani vazduh direktno do lica publike, simulira udar eksplozije, leteći metak itd. Utjecaj mlaznice prskanjem vazdušne mlaznice u stolicu, prskanjem na glavu i vrat.
3. Pokret: gore i dole, levo i desno, napred i nazad, simuliraju kretanje podizanja, valjanja i naginjanja.
4. Vibracije: ugrađeni jastuci sedišta unutra, funkcija može pritisnuti nagore i nadole, ostvariti vibracije od 12 Hz, učiniti da publika oseća osećaj "vibracije" gore i dolje.
5. Strižanje nogu: Svako malo elastično crevo za vazduh pod suspenzijom sedišta će pokriti mesto publike; Može simulirati životinje kako bi bušio nogu publike.
6. Vratite se: zadnji deo sedišta sa novom opremom, efekat može da pomeri unapred, ostvarite frekvenciju vibracija od 5 Hz, učinite publici da se osjeća na zadnjem dijelu iznenada "vibracije", imaju intenzivnu "Push Back" i " Osjećaj električnog šoka.

Životna sredina   Specijalni efekat 7D Simulator kina

1. Simulacija munje: simuliraju scene glave u filmu, emitujući zaslepljujuću munju, praćenu rromom munje, tako da publika oseća kao da je na visini letnjih grmljavinskih dana
2. Simulacija kiše:   Kada je film za kišne slike, pada kiša. Publika će zaista osećati u ovom trenutku pad kiše sa neba, vlaži kosu i obraze.
3. Simulacija snijega: Mašina za snijeg može efikasno i brzo doći do padanja snijega, čineći sneg puni bioskopa. Publika na svetu je obučena belom.
4. Simulacija balona: U podvodnom svijetu i podvodnim roniocima, vodene životinje i biljke će pljuskati puno mjehurića, mehurića mehurića mehurića mehurića koja pluta u bioskopu.
5. Vjetrova simulacija:   Simulirajte vetar. Simulaciona scena u sceni scene ili masi protoka gasa, nekoliko radova na ventilatoru mogu istovremeno da pomeraju kretanje cijelog pozorišta, efekat stvarnog vjetra.
6. Simulacija dima:   Simulira dimni dim. Simulacija sagorevanja stvara puno dima, dim iz "vatre", kao da je nebo u sagorevanju. Simulacija magle, oblaci koji su se nalazili među publikom.
7. Simulacija plamena: simulacija vatre, efekat plamena. U kombinaciji sa simulacijom dima, scene sagorevanja i plamena, topla atmosfera folije.
8. Laserska simulacija:   Specijalna scenarija simulacije svetlosti, kao što su diskoteke, koncerti, očaravajuće svetlo u boji; simulira atmosferu filma.
9. Simulacija mirisa: Simulaciona scena u filmu, poput mirisa ili čudne simulacije ukusa. Uzmi osećaj mirisa na prave osećanja.
10. Gun Shooting igre: Igrač može osjetiti u filmovima, ubiti lobanju, crvu, čudovište i loš čovjek. Dakle, to će biti interaktivnije.
Snimanje fotografija i štampanje : Sistem će snimiti sliku svakog igrača, tako da ga posjetitelj može odštampati da bi se sećao ovog nezaboravnog putovanja.

Slika 3_ 副本 .jpg

P rofit pokretanja 7D interaktivnog bioskopa:

Prihod od 6 mesta


Cena karte / po kartu

Radno vrijeme / po danu

Režim konverzije

Prihod

Svaki dan

$ 4

8 sati

6 * 4 * 8 * 60/15

768 dolara

Svaki mjesec

$ 4

8 sati

$ 768 * 30

$ 23040

Svake godine

$ 4

8 sati

23040 $ * 12

$ 276480

Napomena: cijenu karte i radno vrijeme mogu se izraditi sami ili vaše lokalno tržište.

Prihod od 9 mesta


Cena karte / po kartu

Radno vrijeme / po danu

Režim konverzije

Prihod

Svaki dan

$ 4

8 sati

9 * 4 * 8 * 60/15

1152 dolara

Svaki mjesec

$ 4

8 sati

$ 1152 * 30

34560 dolara

Svake godine

$ 4

8 sati

$ 34560 * 12

$ 414720

Napomena: cijenu karte i radno vrijeme mogu se izraditi sami ili vaše lokalno tržište.

Usluga instalacije i nakon prodaje:

Instalacija (nudimo vam tri opcije)

O: Možete li doći u našu fabriku ili poslati tehničare, mi imamo tehničke tehničare koji vas podučavaju kako da instalirate i upravljate 7D i nude vam obuku.

B: Pošaljite vam uputstva za instalaciju, slike i video snimke koji vam pokazuju instalaciju 7D korak po korak.

C: Veoma smo iskusni u inostranoj instalaciji tako što ćemo poslati našeg tehničara na vašu lokaciju kako bi završili instalaciju 7D. obično pošaljemo jednog tehničara i traje 3 do 5 dana za instalaciju. Ali za takse kao što su viza, karte za putovanja, smještaj našeg tehničara treba da se uzme na račun klijenta.


Posle prodaje:

1. Za softverski problem, mi ćemo vam pomoći putem daljinskog upravljača da rešite problem ili ponovo instalirate sistem;

Za problem sa hardverom, ako bilo koji dio prekinut tokom garantnog perioda od godinu dana, mi ćemo promeniti novi rezervni dio.

2. Ako bilo koji deo prekinut nakon garantnog perioda, ako ga možete naći u lokalnom gradu, predlažemo da ga nabavite tamo, ako želite da kupite od nas, samo ćemo vam naplatiti stvarni materijalni trošak.

3. Doživotno održavanje i tehnička podrška.

4. Nadogradnja softvera za životni vijek.Upit